Marieke Rosenbrand in het kort

drs. Marieke Rosenbrand in het kort…
Marieke RosenbrandMijn naam is drs. Marieke Rosenbrand, afgestudeerd in Beleid en Organisatiewetenschappen, moeder van Thijmen en Robine, vrouw van Erwin, hoogbegaafd en dyslectisch. Rosenbrand coaching heb ik opgericht om zo mijn interesse voor hoogbegaafdheid en dyslexie te kunnen delen. Mijn passie is het begeleiden van het coachingsproces, cliënten inzichten te laten krijgen over zichzelf en hun talenten. Daarnaast ben ik met veel plezier moeder en geniet ik van mijn gezin.
Mijn stijl van coachen is gebaseerd op mijn persoonlijke kenmerken. Ik heb een sterk analytisch en inlevend vermogen, ik communiceer reflectief, adviserend, direct, open en eerlijk. Mijn coachingservaring is continu in ontwikkeling. Ik sta open voor professionele vernieuwingen en ontwikkelingen en pas deze toe in de praktijk.

Zelf heb ik het proces doorgemaakt van vaststelling van hoogbegaafdheid / eXtra intelligentie gecombineerd met dyslexie, een zogenaamd disharmonisch profiel. Het gevoel wat er bij mij ontstond was tweeledig, enerzijds herkenning, opluchting maar tegelijkertijd had ik moeite met het accepteren anders te zijn dan “normaal”. Al tijden ben ik erg blij met de ontdekking en inzichten om mijn kernkwaliteiten op een goede manier in te zetten.

Naast mijn hoofdactiviteiten skeeler ik graag en leef ik mij uit op klei. In klei kan ik mijn creativiteit kwijt. Klei is een manier om me uit te drukken, een verhaal te vertellen. Klei is heerlijk, natuurlijk, vormbaar, eigenzinnig, beperkend, uitdagend. Klei is …Klei is gewoon klei!

Rosenbrand coaching kent regionale bekendheid. Met name: Haarlem, Leiden, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Hillegom, Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Oegstgeest en natuurlijk de vestigingsplaats Lisse.

Het volgen van een coachingstraject staat los van de hoogst genoten opleiding. Mensen met een MBO, HBO of WO zijn op hun plaats bij Rosenbrand coaching.

Comments are closed.