Loopbaan Coaching Trajecten

Loopbaan Coaching
Loopbaan coaching helpt jou om vragen in relatie tot werk en persoonlijk leven te benoemen en de alternatieve mogelijkheden te onderzoeken. Met aandacht voor jouw talenten, kwaliteiten, persoonlijke stijl, ervaring en expertise. Ik help jou inzicht te verwerven in jouw mogelijkheden binnen de eigen organisatie of een externe organisatie. Tijdens de coachingsgesprekken gaan we werken aan jouw persoonlijke doel. Ik help jou hierbij door te spiegelen en je nieuwe inzichten te tonen. Zodat jij een heldere focus krijgt en nog meer zelf het roer in handen kunt nemen.

Tijdens de loopbaancoaching gaan we in op jouw huidige- en de gewenste positie in jouw loopbaan. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Het gaat hier van terugblik naar vooruitblik op: verleden, heden, toekomst. Hoe combineer ik werk en persoonlijk leven? Hoe zorg ik voor balans? Hoe zorg ik voor voldoende uitdaging en ontwikkeling? Wat is mijn persoonlijke missie en visie? Ben ik competent voor mijn huidige of gewenste functie? Wil ik verder in deze functie, organisatie? Hoe kijk ik naar mijn toekomst, hoe neem ik de regie in mijn loopbaan? Wat zijn mijn perspectieven? Welke feedback ontvang ik? Waar ligt mijn kracht? Wat zijn mijn mogelijkheden, gezien mijn ervaringen en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Een mogelijke transfer van mijn kennis, ervaring en expertise naar een andere functie, marktsegment of organisatie?

Bij de coaching gaat de aandacht primair naar de werksituatie en de verbetering daarvan. Hiertoe kunnen wij ook gebruik maken van gewenste competenties, feedback, communicatieve vaardigheden, loopbaanperspectief, leiderschapsstijl, omgaan met conflicten, kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen.

Elke cliënt werkt tijdens iedere sessie met een persoonlijk actieplan, waarin afspraken en opdrachten vastgelegd worden.

Het coachingstraject kent 2 varianten, de korte en de uitgebreide variant:

 • Loopbaan coaching kort
  Kennismakingsgesprek/ persoonlijkheidstest, beroepskeuzetest,
  carrièreankers en analyse/ 4 loopbaan adviesgesprekken/ evaluatie gesprek/
  eindrapport met loopbaanadvies
 • Loopbaan coaching uitgebreid
  Kennismakingsgesprek/ persoonlijkheidstest , beroepskeuzetest,
  carrièreankers, 360 graden competentietest en analyse/
  6 loopbaan adviesgesprekken/ functieanalyse/ CV bespreking/
  sollicitatiebrief bespreken/ Persoonlijk Ontwikkelings Plan/
  toekomst planning/ evaluatie gesprek/ eindrapport met loopbaanadvies

Meer informatie over Loopbaan coaching?
Jij kunt geheel vrijblijvend contact opnemen.

Comments are closed.