Coaching voor opzetten eigen bedrijf

Coaching voor het opzetten van een eigen bedrijf
Jij hebt de keuze gemaakt om een eigen bedrijf te starten of jij bent jezelf aan het oriënteren om een eigen bedrijf op te zetten. Belangrijk is dat jij je goed oriënteert, voorbereidt zodat jij kan inschatten waaraan je begint.

Voordat jij start met jouw onderneming zal jij jezelf heel wat vragen moeten stellen om goed in kaart te brengen wat jij precies wilt met de onderneming. Rosenbrand coaching ondersteunt startende ondernemers met dit proces. Hierbij worden diverse fases doorlopen. Van het in kaart brengen van persoonlijke drijfveren, ambities, interesses en ideeën tot het opstellen van een ondernemingsplan. Van het maken van een brochure tot het verzamelen van betrouwbare informatie.

De meest effectieve aanpak in deze fase is om regelmatig bij te praten met de cliënt en deze praktisch en persoonlijk te helpen bij de verschillende zaken waar hij/zij tegenaan loopt. Hierbij worden de financiële en commerciële resultaten van het bedrijf bekeken en wordt de gevolgde aanpak van de kandidaat kritisch onder de loep genomen. Vervolgens worden praktische en duidelijke afspraken gemaakt voor de volgende sessie.

Het traject bestrijkt een periode van enkele maanden en is er op gericht om de cliënt te begeleiden in de eerste (zeer belangrijke!) periode. Elk traject begint met een kennismakingsgesprek. Vervolgens bepalen we samen de doelstellingen. Aan de hand hiervan wordt een inschatting gemaakt van het aantal benodigde gesprekken en het resultaat. Ook over de frequentie van de gesprekken worden afspraken gemaakt.

  • Trajectonderdelen coaching voor het opzetten van een eigen bedrijf
    Kennismakingsgesprek/ ondersteuningsgesprekken/
    brainstormen/samenstellen businessplan

Intensief opstarttraject van:
Kwartaal (10 gesprekken)
Half jaar (20 gesprekken)
Onderhoudsgesprekken:
Jaarcontract (10 gesprekken)
Losse gesprekken

Meer informatie over coaching bij het opzetten van een eigen onderneming?
Jij kunt geheel vrijblijvend contact opnemen.

Comments are closed.