Individueel re-integratie overeenkomst

Individueel re-integratie overeenkomst (IRO)
Het Individueel re-integratie overeenkomst is gericht op de begeleiding naar werk. Of dit vanuit een arbeidsongeschikte situatie is of vanuit werkloosheid. Het doelvan het traject is een nieuwe functie of opleiding, waartoe je zelf de regie neemt. Met aandacht voor je persoonlijke talenten, kwaliteiten, persoonlijke stijl, ervaring en expertise. Ik help jou om inzicht te verwerven in je mogelijkheden.

In het traject maken we gebruik van de 360 graden competentietest, persoonlijkheidstest, carrièreankers en overige specifieke loopbaanmethoden gericht op persoonlijk ondernemerschap vanuit jouw werkcontext. Vanuit het drieluik, verleden – heden – toekomst, wordt actief arbeidsmarktgericht een traject van ondersteuning en verheldering met de cliënt neergezet. De cliënt is actief in het loopbaantraject en werkt met tussentijdse oefeningen.

Tijdens het IRO traject gaan we in op de huidige- en de gewenste positie in jouw loopbaan. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Als jij een WW of WAO-uitkering hebt,dan kun jij bij het UWV toestemming vragen voor het volgen van het IRO traject. Zodra de casemanager akkoord is, kun jij jezelf aansluiten bij een op maat gemaakt re-integratie traject bij Rosenbrand coaching.

  • Trajectonderdelen Individueel re-integratie overeenkomst
    Kennismakingsgesprek/ persoonlijkheidstest , beroepskeuzetest, carrièreankers,
    360 graden competentietest en analyse/ functieanalyse/ CV bespreking/
    Persoonlijk Ontwikkelings Plan/ evaluatie gesprek/ eindrapport met loopbaanadvies

Meer informatie over het Individueel re-integratie traject?
Jij kunt geheel vrijblijvend contact opnemen.

Comments are closed.