Vergroot je leereffect in 2013

Vergroot je leereffect in 2013! Snellezen en mind mappen!

2013 is begonnen, de start van vele goede voornemens. Veel voornemens zijn studie en werk gerelateerd. Hoe ga jij ervoor zorgen dat jij jouw voornemens ook gaat waarmaken in 2013?

Wat zou jij ervan vinden om in 2013 jouw leereffect te vergroten? Wat is dat precies, je leereffect vergroten en hoe zou je dat kunnen doen?

Termen als snellezen en mind mappen heb je vast weleens gehoord. Technieken die het leerproces versnellen en die steeds meer in het bedrijfsleven en onderwijs worden toegepast. Maar hoe werken deze technieken precies en welke voordelen kun jij hieruit halen?

Rosenbrand coaching te Lisse biedt de training leren te leren aan voor iedereen die zijn of haar vaardigheden qua leren wil verbeteren. Ook mensen met dyslexie kunnen met behulp van deze technieken hun leereffect vergroten.

Kunnen deze technieken jouw leereffect vergroten? Ja, dat kan zeker. Deze technieken ondersteunen hoe jij makkelijker, sneller en vooral ook leuker kunt leren. Hoe kun jij sneller lezen en wat jij leest beter onthouden? We laten tijdens het lezen een groot deel van onze hersencapaciteit onbenut. Met de snelleestechnieken leer jij lezen met het gebruik van jouw volledige hersencapaciteit. Mind mappen is een methode om gelezen informatie blijvend te onthouden. De informatie wordt overzichtelijk weergegeven in een mind map, zodat jij het makkelijker onthoudt. Denk aan het maken van een verslag, rapport, beleidsplan, offerte, brainstormsessie, vergaderingen, werkstuk, presentatie, afstudeerscriptie etc.

Vergroot jij in 2013 jouw leereffect? Rosenbrand coaching biedt deze technieken aan in de training leren te leren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Comments are closed.